Belmont

Sy @ 2020-09-12 | 1 perc |

Még május 3-án jártunk Belmontban. Ahogy már említettük, ebben a járványos időszakban maximum a közeli tóhoz szoktunk kimozdulni - oda viszont rendszeresen.
A vásárlást is online intézzük egy ideje, így aztán még erősebb a vágy, hogy kimozduljunk valahova.

Bemont, NC

Belmontban is jártunk már, a közelében van egy botanikus kert, ami sajnos zárva van, de gondoltuk, legalább átruccanunk a kisvárosba.

Minden annyira kihalt, néhány ember kószál. Áprilisra már szigorodott némileg a helyzet, így aztán konkrétan még a park (!) is le volt zárva. Ebből volt probléma - mármint a parkokból - nagyon sokan ész nélkül jártak ki a közparkokba, mert hát ugye “sétálni lehet”. Aztán ennek az lett az eredménye, hogy sajnos még a parkokat, nyilvános wc-ket is lezárták.

Bemont, NC

Itt is ezt tapasztaltuk. A parkba nem lehetett bemenni, így nagyjából annyi volt a kiruccanás, hogy a város főutcáján tettünk egy sétát. Néhány ember lézengett, de alapvetően a boltok többsége is zárva van. A kirakatokban és az utcán pozitív üzenetek vannak elhelyezve. Belmont is special / Belmont strong / stb. Jó volt látni ezeket. Kicsit valahogy ebben a szomorú helyzetben reményt adnak.

Bemont, NC

Visszafelé egy már ismert kávézóba tértünk be, de az asztalok itt is össze voltak rakva, leülni nem lehet, megveszed, amit szeretnél, aztán mehetsz tovább.

A séta közben is azt láttuk, hogy sokan rendeltek kaját, érte mennek, aztán leülnek valahol egy padra és ott fogyasztják el.

Bemont, NC

Nekem olyan kettős érzésem van ezzel az egésszel kapcsolatban: egyrészt nagyon szomorú, hogy minden ilyen kihalt. Ugyanakkor meg valahol nyilván jó, hogy nem özönlenek mindenhol az emberek. De valahogy mégis fura, olyan természetellenes ez az egész helyzet.

További képek

Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC
Belmont, NC

előző következő