Hálás szombat

Sy @ 2022-07-23 | 2 perc |

Igaz, hogy ma nem csütörtök van, de ahogy a legutóbbi posztban is írtuk, minden egyes nap lehet találni valamit, amiért hálásak lehetünk!

Mi például ma azoknak szeretnénk köszönetet mondani, akik olvasnak minket! Legyen akár új olvasó, akár visszatérő!
Tudjuk, hogy manapság már mindenki blogot vezet, meg videókat csinál. A miénk ráadásul nem is egy klasszikus utazós blog, hanem inkább csak az itteni életünk dokumentálása, utazgatásokkal fűszerezve! Nagyon hálásak vagyunk, hogy “elkísértek” minket ezen az úton, nekünk igazán nagy öröm, hogy megoszthatjuk Veletek, mindazt, ami történik velünk. Szerintünk vannak benne hasznos és érdekes dolgok, de akár utazhattok is velünk egy kicsit ezáltal!

Csak az elmúlt 30 napban 300 látogatónk volt a világ minden tájáról, akik több mint 800 alkalommal nyitották meg valamelyik bejegyzésünket. Ez szinte hihetetlen. Álmunkban sem gondoltuk, mikor anno belevágtunk! ❤️

Elnézést, ha időnként megvárakoztatunk Titeket, de sajnos mi nem főállásban csináljuk ezt, hanem munka mellett. Ráadásul azt még lehet nem is mondtam, pedig nagyon fontos, hogy az egész blog és a videók fizikai megjelenése mindenestül Csibi keze munkáját dicséri!! Szóval Neki és Érte is nagyon hálás vagyok!
Így van az, hogy nem mindig tudunk vele annyit foglalkozni, mint szeretnénk, meg hát a minőségből sem szeretnénk lejjebb adni! 😀 De azért jövünk és hozunk Nektek újdonságokat! (Hamarosan például újra útra kelünk!)

Aki rendszeresen olvassa a posztjainkat, az nyilván tudja, hogy egy ideje már mi is készítünk videókat, melyeket általában a poszt végén találtok. De van külön Youtube csatornánk is, ahol már több mint 50 videót találtok. Nekem most a legutóbbi Santa Barbara az abszolút kedvencem. 😀 Csibi kedvence az Outer Banks-es Shackleford Banks és a Currituck National Wildlife Refuge. Korábban pedig a legelső, a Venice Beach volt a közös kedvenc.

Szerintünk a posztok, a képek és a videók abszolút kiegészítik egymást.
Amit részletesen elmesélünk a posztban, azt próbáljuk a kis videók segítségével megmutatni Nektek is! Én ezeket csak “élményvideónak” hívom. Sajnos időnként ezek csak később készülnek el, mint maguk a beszámolóink. Szóval érdemes megnéznetek ezeket is!

Viszont szeretnénk a jövőben majd más jellegű videókat is készíteni, például olyan dolgokról, amelyek nagyon máshogy működnek mint otthon, de ha van olyan dolog, amiről szívesen néznétek videót vagy olvasnátok a blogon, akkor nyugodtan írjátok meg nekünk, örömmel vesszük!!

hálás szombat

Tartsatok velünk a jövőben is, és kérlek, iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra is, ha még nem tettétek meg!!! Ezzel tudjátok támogatni az erőfeszítéseinket.

Még egyszer NAGYON KÖSZI, HOGY VAGYTOK!! 🙏

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő