CLT reptéri kilátó, Charlotte

Ahogy egy korábbi posztban már említettük, imádjuk a repülőket és egyáltalán nem bánjuk, hogy a repülőtérhez viszonylag közel lakunk.
Itt nálunk már elég alacsonyan szállnak a repülők, gyakran bámuljuk őket az ablakból is.
Némi keresgélés után Csibi felfedezte, hogy nem messze tőlünk van egy kilátó, ami kifejezetten arra szolgál, hogy a fel- és leszálló gépeket lehessen nézegetni.

lufthansa

Ingyenesen látogatható, vannak padok, de sokan csak leállnak a parkolóban és a kocsijukból nézik a repülőket. Sokan családostul kivonulnak, hozzák a kis elemózsiás kosarukat és órákig nézik ezeket a hatalmas gépeket. Lenyűgöző! Mi is órákig csak ültünk és nem is tudom hányszor hangzott el, hogy “csak még egyet várjunk meg”. A hangjuk, az erejük, egyszerűen csodálatos. Ezt nyilván csak az érti, aki hozzánk hasonlóan szereti ezeket a nagy monstrumokat.

landolás

A kilátóba vezető út a reptér mellett halad végig, így aztán ott is lehet közvetlenül a fejünk felett elsuhanó gépeket látni. Ráadásul a kilátóval szemben a messzi távolban jól látszanak Charlotte felhőkarcolói, így aztán szép időben jó megvárni, míg leszáll az este és kivilágítják a belvárost.
Jó, hogy felfedeztük ezt a helyet is, gyanítom, hogy nem ez volt az utolsó látogatásunk itt.

További képekIratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő