Venice Beach, Los Angeles

Venice Beach-en a parkolás sem egyszerű, mert minden parkoló tele van. Egy eldugott kis utcában nagyon közel a parthoz sikerült találnunk egy parkolóházat, leraktuk az autót és onnan sofőrök parkolták le (tudom, hogy ez itt természetes, de számomra még mindig fura).
Aztán irány a part.

Venice Beach, Los Angeles, CA

Venice Beach a bohém hangulatáról híres. Csibi főnöke már mondta korábban, hogy arra számítsunk, hogy itt nagyon fura figurákat fogunk látni… És tényleg… Extrém ruhák, extrém hajak, nem tudom, valaha valahol láttunk-e már ehhez hasonlót. 😀
Keresem a megfelelő szavakat, amivel ezt a helyet jól le tudnám írni, de nagyon nehéz.

Venice Beach, Los Angeles, CA

Egyrészt ismét a megunhatatlan égig érő pálmafák, rengeteg ember, számtalan sportolási lehetőség, itt aztán tényleg van minden, amit el tudtok képzelni (és olyan is, amit nem). Van kosárpálya, gördeszkás park, a Muscle Beach nevű szabadtéri edzőterem, squash pálya és valami teniszhez hasonló játék, ami nem tenisz, de mi nem tudjuk mi ez, viszont rengetegen játszották. A homokos part mellett hosszan elnyúló bicikliút, ahol elvileg gyalogosan nem is szabad közlekedni. Van egy csomó szörfös, van aki a vízimentők bódéja előtt meditál. Szóval itt tényleg mindenféle népség van.

Venice Beach, Los Angeles, CA

De a hangulat az, ami iszonyúan magával ragadó. Szól a zene, sokan görkoriznak, nemre és korra való tekintet nélkül. Itt készítettünk egy kis videót, ami talán valamennyire visszaadja azt a fajta önfeledtséget, amit itt tapasztaltunk. Tényleg mindegy, hány éves vagy, hogy nézel ki, milyen ruhában vagy, senkit sem érdekel… Csak az, hogy jól érezd Magad! Minket ez a pillanat nagyon erősen magával ragadott.

Venice Beach, Los Angeles, CA

Jó volt ott lenni benne, abban a pillanatban. Így 40 éves fejjel azt tudom mondani, hogy ilyen szintű önfeledtséget még lehet át sem éltem, mint amit ott tapasztaltunk. Senki nem nézi a másikat, hogy mit csinál, hogy csinálja, nincs cikizés, csak a pillanat.
Ezt nagyon megőriztük magunkban magunknak.

Venice Beach, Los Angeles, CA - Great White

Mikor megéheztünk, kerestünk a közelben egy éttermet, a Great White nevű helyre mentünk. A cápás étterem 😀 Egy tök egyszerű kis étterem, viszont jó az étel.
Aztán a híres Venice feliratot is sikerült a már lemenő nap fényében megvilágítva lefotózni. Gondoltuk, visszamegyünk a partra megnézni a naplementét, ha már ilyen sokáig maradtunk.
Ekkor láttunk ilyen színesen világító bicikliseket nagyon furán felöltözve, sokan kiskutyával és persze ők is furán voltak “felöltözve”. Akkor még nem tudtuk, hogy ez valami biciklis felvonulás része, de abból is kaptunk egy kis ízelítőt. Nagyon hangulatos volt. Szólt a zene és kivilágítva vonultak a bicajok a parton.

A naplemente csodálatosan szép volt, viszont ekkor már fáztunk. Napközben nagyon meleg volt - sima pólós idő, de estére még mindig lehűlt az idő. Mondjuk mezítláb azért nyilván nem volt melegünk. 😄
De azért hősiesen kivártuk, míg lement a nap és utána már az esti fények ölelésében indultunk vissza az autóhoz.

Venice Beach, Los Angeles, CA

Ez tényleg egy fantasztikus nap volt.

További képek


Map - Venice Beach, Los Angeles, CA

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő