Flamingo

05/04/2024

Oké, akkor vessük bele magunkat egy másik szállodába is: szemben található a Flamingo Hotel. Ez a Strip legrégebbi, folyamatosan működő szállodája.

Flamingo - Las Vegas, NV

Szerintünk itt a kis “állatkert” a legjobb: egzotikus madarak (flamingók), pelikánok, teknősök, különféle halak élnek itt. Az állatokat a dél-nevadai éghajlathoz való alkalmazkodási képességük alapján választják ki.
És állítólag itt a legjobb a medence.
Illetve volt itt egy játékgép, amit így utólag szívesen kipróbáltunk volna, mert sehol máshol nem láttunk ilyet. Van egy kaparós sorsjegy, amit szoktunk venni időnként (Lotería) és annak volt valami kaszinós verziója. Ezt sajnáljuk, hogy nem próbáltuk ki!

Flamingo - Las Vegas, NV

Úgy 16 óra körül járhatott már az idő, amikor megéheztünk. Gondoltuk, hogy majd visszafelé eszünk valahol, de aztán logikusabbnak tűnt, hogy megkeressük itt az “ételudvart” (utóbb kiderült, hogy ezek valószínűleg minden szállodában ugyanazokkal a kajáldákkal rendelkeznek). Itt vettünk egy pizzaszeletet meg egy másik olaszos cuccot, ez volt az ebéd és a vacsora is egyben.

Flamingo - Las Vegas, NV

Ezt követően természetesen visszamentünk még a Bellagio elé és megnéztünk egy (vagy több) újabb szökőkút show-t, mielőtt elindultunk volna a buszmegálló felé.

A buszra elég sokat kellett várni és a tömeg is viszonylag nagy volt, a busz pedig a dugóban dekkolt csomó ideig. Ezért az Excalibur-nál leszálltunk és onnan inkább a szállodák közötti ingyenes kisvasúttal mentünk vissza a Luxor-ba.

További képek


Map - Flamingo - Las Vegas, NV

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő