Viszlát, Las Vegas!

05/07/2024

Reggel 8 óra utánra mindent összepakoltunk és elindultunk. Abban maradtunk, hogy a reptéren reggelizünk majd, mert itt már pont nem fért volna bele az időbe. A kicsekkolás online nagyon egyszerű volt, nem is kellett egyáltalán visszamenni még csak a recepció közelébe sem. Online kicsekkoltunk és a kártyát bedobtuk egy lent elhelyezett dobozba.

Luxor - Las Vegas, NV

Az Uber hamar jött és kb. 12 perc alatt a reptéren is voltunk. Itt is volt még egy csomó látnivaló, meg kerestünk reggelit is, vettünk egy szendvicset, aztán az itteni kisvasúttal eljutottunk a terminálra, ahol gyorsan átestünk az ellenőrzésen. Volt egy kis sor, de igazából fennakadás nélkül hamar megvoltunk.
Előttünk ugyan egy néni megpróbált átjutni egy kis vizespalackkal. Úgy gondolta, hogy ha kis üvegben van, akkor abból nem lesz gond… De persze ki kellett öntenie.

LAS - Las Vegas, NV

Nem tudom ismeritek-e a Frontier nevű légitársaságot? Ez egy ultrafapados légitársaság, és arról nevezetes, hogy a repülők farokrészén különböző állatok vannak. És most felfedeztünk egy olyat, amin kolibri van. Ezt még sosem láttuk, szóval nagyon megörültünk neki.

LAS - Las Vegas, NV

Még egyszer újra elcsodálkoztunk, hogy itt is lehet kaszinózni, aztán pedig már be is kellett szállni. A 6-os csoportból most először elsőként szálltunk fel, a székek is rendben voltak és tök időben el is indultunk. 4 óra és egy negyed, kb. ezt mondták, ennyi lesz az út.
Fentről ismét tök jól láttuk a Hoover-gátat és a Grand Canyonról is nagyon szuper fotókat tudtam még csinálni.

Grand Canyon - Arizona

Mikor elhagytuk ezeket a részeket, akkor meglepődve láttam, hogy már “csak” 3 óra és meg is érkezünk. Azt hittem először, hogy már megint valami időcsapdába kerültünk, de kiderült, hogy tényleg csak ennyi volt hátra az utazásból.

LAS - Las Vegas, NV

A Las Vegas-ban tapasztalt száraz meleghez képest Charlotte-ban a párás meleg fogadott minket. Az Uber 15 perc alatt hazadobott minket.
Az volt a durva, hogy reggel 11:05-kor indult a gép. Bár előző este kaptunk egy e-mailt, hogy egy órás késéssel fogunk indulni, majd egy kis idő elteltével jött egy újabb, hogy mégis minden az eredeti terv szerint lesz. Így is lett. Szóval hogy 11:05-kor indult a gép, de a 3 órás időeltolódás miatt mégis este fél 7-kor érkeztünk meg…
Másnap pedig, ahogy tőlünk már megszokhattátok, munka.

Én sajnos egyre betegebb lettem, a sima orrdugulásból lett egy csúnyán köhögős, torokfájós akármi és még ma is (május 19) köhögök, habár már talán jobb a helyzet.
A képek feldolgozása elég nagy meló, mert rengeteg fotót készítettünk, lassan de biztosan haladunk.

Gondolatban pedig már a következő utat tervezzük! 😂

Remélem, Ti is jól elfáradtatok! Csomó mindent láttunk, még több dolog kimaradt, de most ennyi fért bele ebbe a szuperintenzív 6 napba! 👍

Még tervezünk pár hasznos ismertetőt a hotelekről, az ingyenes programokról, hátha másoknak is hasznára lesz!

LAS - Las Vegas, NV

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző