Esti Vegas

05/06/2024

Megyünk vissza a “városba”, hogy ezúttal sötétben is lássunk belőle valamit.

Luxor - Las Vegas, NV

Erre azt találtuk ki egyébként, hogy elkerüljük a buszozást, a dugóban való üldögélést, hogy a szállodák közötti kisvasutakkal fogjuk kicselezni a buszt.
Na ez amúgy remek ötlet, csak éppen mégsem annyira!

The Strip - Las Vegas, NV

Direkt megnéztük, hogy van a mi kisvasutunk, utána a The Park-tól megy a következő, amivel el lehet jutni a Bellagio-hoz. Nem titkolt célunk a Bellagio volt, szóval ez marha jó ötletnek tűnt.
Tűnt!!!

The Strip - Las Vegas, NV

Ugyanis, mire eljutsz egyik vasúttól a másikig, addig 460000000 km-t kell kb. megtenned. Szállodából ki, kaszinón át, mindenen is át kell menni, mert a kisvasutak mindig valahol “leghátul” vannak.
Nekem már konkrétan vízhólyag nőtt a lábamra. Erre az esti programra már nem is vettem fel a sportcipőt, hanem papucsban mentem, de ettől még nem fájt kevésbé a lábam… 😀

Park MGM - Las Vegas, NV

Megbeszéltük, hogy hazafelé lehet mégiscsak jobb lesz a busz, de aztán másképp alakult az is! 😂

Park MGM - Las Vegas, NV

De ne is rohanjunk ennyire előre. Excalibur-ig sima ügy. Utána át kell menni a New York-os részen, egészen a Park-ig, ugyanis onnan indul a következő kisvasút. Jól nézett ki ez a szálloda is amúgy.
A kisvasút továbbra is verhetetlen előnye, hogy nincsenek rajta sokan, gyakran jár és nem kell a dugóban ülni. Meg persze ingyenes, de ez mindegy lett volna, hiszen volt bérletünk.

The Strip - Las Vegas, NV

Bellagio végállomás. Innen persze ismét egy csomót kellett sétálni, hogy visszajussunk a botanikus kertbe. Nappali és esti fényben egyaránt imádtuk. Most is csodaszép volt. Habár mintha még a délelőttinél is többen lettek volna.

Bellagio Conservatory & Botanical Gardens  - Las Vegas, NV

Csomó ideig gyönyörködtünk a csodaszép virágokban, aztán kisétáltunk a szálloda elé, hogy a szökőkutat (és a szemben lévő francia részt is) megnézzük esti fényben is.
A szökőkút most negyedóránként jött újabb fantasztikus előadásokkal, szóval hármat vagy négyet is megvártunk belőle.
Egy videót most sikerült betennünk ide a posztba, de van még kettő, azokat a YouTube-on meg tudjátok nézni.

Kb. negyed 12-kor úgy döntöttünk, hogy most már ideje visszaindulni, Csibi megnézte, hol van a busz, mikor jön és mennyien vannak rajta és hát ez alapján született a döntés, hogy inkább marad a kisvasút és az újabb km-ek… Elindultunk vissza, át a Bellagio-n, majd a Park-tól vissza az Excalibur-ig. És a mi kisvasutunk ugyebár éjfélig jár, így nagyjából pont az utolsót vagy utolsó előttit el is értük. De addigra már tényleg az volt, hogy járni alig bírtunk.

Paris - Las Vegas, NV

Az összes nap brutális volt, de ez extrém durvára sikerült séta szempontjából. Nagyon-nagyon-nagyon elfáradtunk. Szerencsére a bőröndöt már nagyjából az esti progam előtt bepakoltuk, a többit meg csak reggel tudjuk eltenni.

További képek


Map - Pinball Hall of Fame - Las Vegas, NV

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő