Venetian

05/05/2024

Visszapattantunk a buszra és a Strip-en a Mirage Hotelnél szálltunk le, mert állítólag itt is van egy botanikus kert, amit meg szerettünk volna nézni.

Mirage - Las Vegas, NV

Meg is néztük, de ez közel sem volt olyan nagy szám, mint a Bellagio-ban.

Mirage - Las Vegas, NV

Itt a vulkán-show a legnagyobb attrakció, amely minden este 8-11 között látható, óránként.
Illetve korábban még ismert volt a “Siegfried & Roy” című show, amerikai német bűvészek előadása. Fehér oroszlánokkal és tigrisekkel léptek fel 1990-től 2003-ig. 2003. októberében azonban a fellépésük során a Montecore nevű fehér tigris megtámadta és megsebesítette Roy-t, ezért végleg törölték a műsort. (Roy később azt mondta egyébként, hogy a színpadon lett rosszul és a tigris igazából csak menteni próbálta őt.)
A páros szobra egyébként a szálloda előtti buszmegállóban látható ma is.

Mirage - Las Vegas, NV

Innen pedig irány Velence! 🙂

A Caesars Palace után ez volt a másik, ahol szinte tényleg Velencében éreztük magunkat.

Venetian - Las Vegas, NV

Lehet gondolázni (39 USD), sétálgatni, tisztára pont mint Velencében úgy van kialakítva a belső tér. Ez is nagyon tetszett nekünk.

Venetian - Las Vegas, NV

Bementünk egy cukorka boltba körülnézni. Brutális mennyiségű és fajtájú cukorkát árulnak. Nekem ezek teljesen felfoghatatlan dolgok!

Venetian - Las Vegas, NV

Innen szerettünk volna elmenni a Sphere nevű újdonságig, mert igazából itt van a Velencés rész mögött. Át kell menni a Palazzo-ba és onnan még 20 perc séta. De mivel már eddigre is elég fáradtak voltunk, ezt is kihagytuk. Egyébként a Palazzo végéig még el is mentünk, de aztán rájöttünk, hogy nem akarunk még 20 percet sétálni a szélben, mikor valószínűleg este amúgy is jobban néz ki, így aztán ezt most elengedtük.

További képek


Map - The Venetian - Las Vegas, NV

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő