FlyOver

05/05/2024

Csibi szeretett volna elmenni a FlyOver nevű programra. Ez valami repülős cucc, mikor mutatta akkor komolyan is vettem, meg nem is.
Olyasmi mint egy szimulátor. A rossz idő miatt gondoltuk, hogy ez egy jó beltéri program, közel is vagyunk hozzá. Így spontán meg is vette a jegyet és aztán átmentünk a buszmegállóba, ahonnan 2 megálló. A Hard Rock Café mellett található.
Picit várni kellett, aztán kezdődött a móka. Itt sajnos se fotót, se videót nem szabad készíteni! (Nagy kár, irtó jó élmény!)

FlyOver - Las Vegas, NV

Először van két vetítés, meg egy biztonsági ismertető. Aztán bemész a moziterembe, ahol van kb. 10 szék összesen. A cuccaidat be kell tenni a szék alatti tárolóba. Bekötöd magad és kezdődik a kaland.

FlyOver - Las Vegas, NV

Ez igazából egy repülési élmény, ahol a nézőket egy félgömb alakú képernyő elé ültetik és úgy néz ki az egész, mintha repülnél a táj felett. Speciális effektek is vannak mint például szél, vízpermet vagy illat.
Nem tudjuk hogyan, de azt is sikerült érzékeltetni, hogy gyorsulunk. A szélgép segített ezen, de mintha a székbe is benyomódtunk volna gyorsuláskor. De lehet, hogy csak érzéki csalódás volt!

Többféle műsorból lehet választani: Chicago, Kanada, Izland és az amerikai nyugat csodái címűből. Mi a legutolsót választottuk.
Ez természetesen fizetős program, de ez akkora élmény volt, hogy nehéz elmondani. Aki teheti, ne hagyja ki!
Én amúgy végig erősen kapaszkodtam, mert basszus tényleg olyan mintha repülnél a táj fölött. Nagyon brutális. Imádtuk!

FlyOver - Las Vegas, NV

Jóval több mint 350 egyén és több vállalat jött össze a világ minden tájáról, hogy kitalálják, kifejlesszék és létrehozzák ezt a látványosságot. Egy év alatt több mint 200 órát töltöttek a levegőben a helyszínek felderítésével és megörökítésével.
A helyi, állami, szövetségi és őslakos hatóságok részvétele és együttműködése lehetővé tette a csapat számára, hogy 10 államban a legkülönlegesebb és legikonikusabb helyekre jussunk el ilyen módon.

Mekkora munka van benne!!

Ezt követően megebédeltünk, vagyis inkább vacsoráztunk, mert már 17 óra felé járt az idő. Emlékeztek valamelyik reggel a Denny’s-ben a hosszú várakozásra?! Most is ide tértünk be, hiszen pont emellett van a FlyOver, szóval logikus volt, ráadásul most tele volt szabad hellyel az étterem.

FlyOver - Las Vegas, NV

Ezúttal a normál étlapot kaptuk, úgyhogy ebből arra következtetünk, hogy reggelinél csak a tömeg miatt volt a szűkített ételválaszték. De mindegy, mert most viszont bármit is lehetett kérni, így finomat ettünk. De az mondjuk tény, hogy tuti nincs elég személyzet, mert ugyanaz a srác csinált mindent: leszedte az asztalt, takarított, felvette a rendelést, felszolgált, szóval ez tényleg durva lehet így.

Na, de még nincs vége a napnak! Gyertek, megyünk is tovább!


Map - FlyOver - Las Vegas, NV

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő