Cousins Maine Lobster

Hol: Cousins Maine Lobster
Hogyan: food truck
Mikor: 2020-02-05
Szerintünk:

A Cousins Maine Lobster márkát a Maine-ből származó Cousins fivérek alapították 2011-ben Kaliforniában. Los Angelesben a food truck-os megoldások már akkor népszerűek voltak, de a Maine-i tradíciók hiányoztak, amihez a fivérek hozzá voltak szokva.
2012-ben elindították az első food truckjukat, 2016-ban pedig a Shark Tank műsorában találtak támogatóra. A $20'000-os bizniszből $20 millió értékű üzletet csináltak. Jelenleg 17 államban van food truckjuk és éttermük.

A leasing office szokott néha food truckot rendelni, hogy a lakóknak kedveskedjenek. Így nem kell messzire menni az étel rendelésért. A food truck február 5-én 11:30-ra érkezett meg és ekkor akartam leadni a rendelést online. Ez azonban nem sikerült, mert a hitelkártya adatokat nem lehetett teljes egészében rögzíteni (CCV/CVV) és emiatt fizetni sem tudtam. A helyszínen szerencsére még nem voltak sokan és a rendelésemet is gyorsan le tudtam adni, amire kevesebb mint 10 percet vártam.

Charlotte, NC - Cousins Maine Lobster - food truck

Sy menüben kérte a melegszendvicset (homár grillezett sajttal pirítós kenyerek között), tater tots-szal (fűszeres, főtt, reszelt, lisztes krumplitészta olajban sütve) és diétás kólával ($19.95).

Charlotte, NC - Cousins Maine Lobster - lobster grilled cheese on Texas toast
lobster grilled cheese on Texas toast

Én a Main rollt kértem Whoopie pie-jal és diétás kólával ($21.95).

Charlotte, NC - Cousins Maine Lobster - Maine roll
Maine roll

Sajnos a tater tots lemaradt, ezért vissza kellett mennem. A személyzet készséges volt, nem értetlenkedett és azonnal pótolta az elmaradást.

A csomagolás egyedi, saját logó és sztori látható rajta. Nagyon tetszetős.

Charlotte, NC - Cousins Maine Lobster - packaging

Mi még sosem ettünk homárt semmilyen formában, így nem nagyon tudtuk mire számítsunk pontosan. A melegszendvics tulajdonképpen homár és grillezett sajt Texas toastban. A roll - ami egy péksütemény - ebben az esetben amerikai hotdog kifli, amiben majonézes homár van. Mindkettő ízletes. A melegszendvics, amiatt hogy sajtos és nem hideg - a rollal ellentétben, ezt ugyanis hidegen adják - jobban ízlett. A tater tots finom, semmi különleges, jó kis krumplis köret. A Whoopie pie kakaós piskótás sütemény, édes fehér krémmel. Puha, már-már émelyítően édes, de finom. Általában egy süti itt Amerikában a legtöbbször túl édes a mi ízlésünknek, így nagy meglepetés most sem ért bennünket. A diétás kóla dobozos, 0.35 l-es kiszerelésű, nem szörpös verzió; így ez is rendben van.

Charlotte, NC - Cousins Maine Lobster - packaging

Összességében jót ettünk. Nem lettünk dugig, nem volt a legolcsóbb, de jó volt. Én ajánlom és szívesen ennék ismét egy melegszendvicset. 👌

Charlotte, NC - Cousins Maine Lobster - menu
Charlotte food truck étlap - forrás: cousinsmainelobster.com

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő