Karácsonyi filmek

Sy @ 2021-12-31 | 4 perc |

Rengeteg ingyenesen nézhető tv-csatorna van (pl. pluto tv), külön karácsonyi filmek tematikájú csatorna is többek között. Nekünk élő tévé előfizetésünk nincs, Hulu és Disney+ előfizetésünk van. De ahogy mondtam, emellett is rengeteg csatorna van.

Karácsonykor gyakorlatilag megállás nélkül is lehet nézni a filmeket, annyi van belőlük. Mivel mi most itt gyakorlatilag kettesben ünnepelünk, nincs túl sok tennivalónk, rohannivalónk, vagy ilyesmi, ezért a karácsony most valóban pihenésről és filmezésről szól alapvetően. Tavaly és idén is rengeteg filmet láttunk. Ezek persze többnyire tipikus amerikai karácsonyos, könnyed kis limonádék, de biztos vagyok benne, hogy mások is szívesen néznek legalább ilyenkor ilyesmit.

Ezért most néhány kedvencet hoztam Nektek, hátha kedvet kaptok valamelyikhez és esetleg valamelyik csatornán vagy a neten Ti is megtaláljátok ezeket a filmeket. A filmcím után az évszámot is odaírom, hogy könnyebb legyen őket megtalálni:

Noelle (2019) - fantasy-kalandfilm a besorolása szerint, tényleg olyan, amolyan meseszerű film, nekünk nagyon tetszett.
Előzetes: https://youtu.be/DBDnQkQUTGU

Togo (2019) - filmdráma és életrajzi film, igaz történet alapján. A film az 1925-ös Szérumfutás két alakjáról, Leonhard Seppaláról és kutyájáról, Togóról szól. Alaszkában játszódik. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele én bármilyen kutyás filmen sírok… Ez a történet sem volt kivétel alóla! Nagyon szívből ajánljuk!!!
Előzetes: https://youtu.be/HMfyueM-ZBQ

The Christmas Calendar (2017) - Amikor Emily, az újdonsült pék egy kisvárosban kézi készítésű adventi naptárat kap, a helyi lakosok fogadásokat kötnek, hogy kitalálják, ki a feladó. Igazi könnyed, karácsonyos-romantikus film. Nagyon szórakoztató.
Előzetes: https://youtu.be/mVYfpqDg9zw

Christmas Belle (2013) (Karácsonyi mese) - Belle segít intézni Hunter birtokának eladását. A munka olyan, mint egy álom, az ügyfél már kevésbé. Ráadásul Belle korábbi udvarlója sem könnyít a helyzeten.
Ez is egy könnyed kis karácsonyi film, amit önmagában a jóképű Nicholas Gonzalez miatt is érdemes megnézni… 😉 (A Dr. Murphy Melendez dokija… Én imádom! ❤️ Nyugi, Csibi tud róla! 😀)
Előzetes: https://youtu.be/KXyQpj7nlkA

Christmas on Holly Lane (2018) - Sarah, Riley és Cat, három gyerekkori barát, akiknek szép közös emlékei vannak a karácsonyról. Felnőttként újra összejönnek, hogy megmentsék Sarah otthonát. Nagyon kedves film a barátságról és a karácsony csodájáról!
Előzetes: https://youtu.be/1wIyiqA3hIk

A Christmas Solo (2017) - Két egyedülálló szülő között valami kezd kibontakozni karácsonykor, viszont nem tudják, hogy lányaik csúnya rivalizálásba keverednek az iskolában. Csibi szerint erősen limonádé, nekem tetszett!
Film a YouTube-on: https://youtu.be/awO9tL1fN-Y

A Christmas Switch (2018) - Két nő testet cserél karácsonykor és értékes leckét tanulnak a családról, a szeretetről / szerelemről és a karácsony fontosságáról.
Előzetes: https://youtu.be/xyb9SyVXdnY

A Puppy For Christmas (2016) - Egy imádnivalóan cuki kiskutya örökbefogadása után Noelle világa teljesen felborul, amikor a barátja szakít vele. Miután elfogadja munkatársa meghívását, hogy töltse vele az ünnepeket, ahol egy boldog család karácsonyi vidámsága veszi körül, minden a helyére kerül. Kutyás film, szóval csak jó lehet!
Előzetes: https://youtu.be/klNcH7do680

12 Dog Days Till Christmas (2014) - Miután a pártfogó felügyelője közösségi munka részeként egy állatmenhelyre rendelte, a problémás tinédzser kénytelen beleélni magát az ünnepek hangulatába. 12 kutyusnak kell karácsony előtt otthont találnia.
Előzetes: https://youtu.be/vJlciW2UgpI

Married by Christmas (2016) - Carrie az apja által alapított cégnek szenteli életét, míg Katie saját szenvedélyének él. Carrie és Katie megtudják, hogy a családi bizniszt az örökli, aki hamarabb megy férjhez. Mivel Katie karácsonyi esküvőjét már tervezik, munkamániás testvére házastársat keres…
Előzetes: https://youtu.be/Y61RgPCD-as

A Wedding Wonderland (2017) (Esküvő csodaországban) - Családi konfliktus az esküvő előtti héten, veszélybe kerül a trópusi esküvő terve és a boldog pár kénytelen egy kisvárosi téli esküvőt szervezni a hóban…
Előzetes: https://youtu.be/N9_w5eIuM_0

Same Time, Next Christmas (2019) - Egy fiatal nő és gyerekkori kedvese újra találkoznak az éves karácsonyi hawaii nyaraláskor…
Előzetes: https://youtu.be/oop9QjPPsac

Second Chance Christmas (2017) - Caroline boldogtalan a házasságában és válni készül, amikor is egy baleset következtében amnéziás lesz… Vajon megmenthető a házassága?
Előzetes: https://youtu.be/dZhJMSCrQo4

Godmothered (2020) - Kedves kis karácsonyi fantasy-vígjáték egy tapasztalatlan tündérkeresztanyáról.
Előzetes: https://youtu.be/KYWzEqX-J-4

The Truth About Christmas (2018) - Jillian sikeres politikai tanácsadó, következő nagy projektje barátja, George közelgő polgármesteri kampánya. Ám a Mikulással történő találkozása egy karácsonyi vásárlás során váratlan fordulatot hoz: csak igazat tud mondani. Amikor első ízben találkozik George családjával csuda vicces kalamajkába kerül a szókimondása miatt. Olyasmi mint a Hanta boy csak karácsonyi kiadásban… 😀
Előzetes: https://youtu.be/MSlnL5fb6w4

Every Other Holiday (2018) - Rick és Tracie a közelmúltban váltak el, két kislányuk van. A lányok karácsonyi listáján idén egyetlen dolog szerepel: szeretnék a karácsonyt a nagyszülők vidéki házában tölteni anyával ÉS apával (aki nem túl szívesen látott vendég a szülői házban). Kedves történet a családról, újrakezdésről, előítéletekről.
Előzetes: https://youtu.be/pt4WoTcwoZY

Persze a klasszikusokat sem hagytuk ki! 😀
Reszkessetek betörőket idén például spanyolul néztük meg! 😀

És ha már filmajánló! Én nem igazán szeretem a meséket, de idén meséből is sokat láttunk. Ezek nem kifejezetten karácsonyi mesék, viszont nagyon szuper, időnként tanulságos és csodálatos képi világgal rendelkező mesék! Ezeket is szívből ajánljuk:
Luca, Soul, Moana, Coco, most pedig az Encanto-t tervezzük megnézni.

Hát ennyit tudtam most összeszedni, ahogy kerestem az előzeteseket, láttam, hogy elég sok fent van a YouTube-on is, szóval van, amit ott is meg lehet nézni teljes hosszában.

Jó (karácsonyi) szórakozást! 🎄 📺

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő