3 év

Sy @ 2022-04-04 | 2 perc |

3 évvel ezelőtt ezen a napon egy kalandos utazást követően belevágtunk életünk eddigi talán legizgalmasabb kalandjába.
Szinte felfoghatatlan, hogy így elrepült 3 év. Nagyon gyorsnak tűnik, mégis rengeteg minden történt ez idő alatt. A covid persze nagyon sok dolgot felülírt, változtatásra kényszerítette a terveinket is.
Most viszont egy nagyon stresszes időszakot követően a vízum megújításával belevágunk a 4. évbe is!
Néha szinte beleszédülünk, mikor megpróbáljuk felidézni, hogy mennyi minden is történt az elmúlt 3 évben. Szerencsére még a járvány ellenére IS nagyon sok helyre sikerült eljutnunk. És itt most nem csak a “híres” helyekre gondolok, hiszen számunkra minden új, szóval minden egyes kaland, minden kirándulás vagy bármi más is élményszámba ment/megy. Mi egyébként is igyekszünk a dolgok jó oldalát nézni és mindenben meglátni a csodát, legyen szó éppenséggel csak egy cuki mókusról, vagy egy világhírű építményről.
Persze voltak/vannak nehézségek, megoldandó problémák is, de úgy gondolom, hogy egész jól vettük az eddigi akadályokat.
Jöhet a 4. év, mi pedig tovább éljük a mi “amerikai álmunkat”.

És ha már évforduló, van itt még valami! Kb. két évvel ezelőtt pont ilyenkor indult el a blogunk barátok és ismerősök buzdítására. Nekik köszönhetően az elmúlt 3 év történései dokumentálva vannak! És ha rajtunk kívül senki más nem olvasná, akkor is tök jó lenne, mert bizony nekünk is jó visszaolvasni, mi minden történt ez idő alatt.
De tudjuk, hogy szerencsére sok olvasónk van, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek!!! 🙏🏻
Sok visszajelzést, kérdést, levelet kapunk, aminek mindig nagyon örülünk! Minap is éppen egy teljesen ismeretlen sráctól kaptunk egy hosszú levelet, melyben leírta, hogy mennyire szereti a blogunkat és hogy úgy érzi, mintha ő is itt lenne ezáltal. Ez is tök szuper! Mert szerintem ilyen formában is jó “utazni”. Nagyon örülünk, ha meg tudunk mutatni Nektek dolgokat a mi szemünkön keresztül.
Én anno, mikor még nem volt lehetőségem arra, hogy utazzak, akkor örültem, ha ilyen formán is megismerhettem a világ egy-egy szeletét!
De már inspiráltunk másokat bizonyos helyek felkeresésére is. Azt gondolom, hogy ez is egy nagyon jó visszajelzés!

Szóval ezek miatt is nagyon jó érzés, hogy belevágtunk.
És nem is hagyjuk abba!
Tartsatok velünk a jövőben is és ne felejtsetek el felirakozni a YouTube csatornánkra is! ❤️

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő