4 év

Sy @ 2023-04-04 | 1 perc |

Mindenekelőtt elnézést, hogy egy kicsit eltűntünk. A márciusi helyzetjelentésben már olvashattátok, hogy egy nem várt, szomorú családi esemény miatt Magyarországra kellett utaznunk.
Előtte voltunk egy hosszú hétvégére az óceánnál, szóval jönnek majd a posztok, csak egy pici fáziskésésben vagyunk.

Éppen ma 4 évvel ezelőtt kezdődött az amerikai kalandunk, kicsit faramuci módon a 4. évfordulónkat most Magyarországon töltjük.

Egyébként pedig szinte felfoghatatlan, hogyan szállt el az elmúlt 4 év. Nagyon gyorsan repül az idő, a blogot visszanézve pedig azt látjuk, hogy mégis mennyi de mennyi dolog történt velünk azóta, hogy kiköltöztünk.
Sajnos a COVID tőlünk is elvett egy csomó lehetőséget, ugyanakkor pedig még annak ellenére is rengeteg élménnyel gazdagodtunk.

Ha most azonban csak a 4. évre fókuszálunk, akkor a legjobb, hogy végre újra maszkmentesen lehet létezni és ahogy 2020-ban a COVID előtt, most ismét eljutottunk Kaliforniába. Ez mindkétszer az egyik legmeghatározóbb élményünk volt.
Az év során szerencsére nagyon sok helyen jártunk: voltunk Atlantában (munka miatt), Charleston-ban, Kaliforniában (munka-nyaralás), eljutottunk Michigan-be, Bostonba és végre New York-ba is! Idén még “csak” Wilmingtonban jártunk és most (sajnos) Magyarországon vagyunk.

Ami az utazásokban különleges volt még, hogy Bostonban és New York-ban a tömegközlekedést vettük igénybe, így jobban belekóstolhattunk a helyi élet finomságaiba. Ráadásul New York-ba már évek óta szerettünk volna eljutni és hogy ezt pont a karácsonyi időszakban sikerült, az már csak hab a tortán. (Remélhetőleg a többi évszakban is megnézhetjük majd.)

Egyre magabiztosabban mozgunk az amerikai ügyintézésekben is, aktivabban részt veszünk a közösségi programokban.
Sajnálatos módon ez a magyarországi utazás ismét nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Remélhetőleg jövőre majd ez is jobban sikerül és akkor minden igazán szuper lesz!

Addig pedig izgatottan várjuk az 5. amerikai évünket! Boldog évfordulót nekünk!

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő