Reptéri kilátó

Aki rendszeresen olvassa a bejegyzéseinket, az már hallhatott a reptéri kilátóról. Mi nagyon kedveljük ezt a helyet, kb. 10 percre van tőlünk. Vagyis volt. A repülőtér bővítése miatt sajnos átmenetileg bezárták.

Viszont mivel nem csak mi szeretjük, hiszen mindig tele volt, ezért most van egy nagyon átmeneti megoldás, ami ugyan kicsit távolabb van és nem is lehet olyan jól és közelről látni a gépeket, de azért mégiscsak kilátó.

Néhányszor ahogy a környéken autóztunk, láttuk, hogy van ez az átmeneti hely és gondoltuk, hogy már olyan rég voltunk, kimehetnénk.

CLT Overlook - Charlotte, NC

December 23-át választottuk erre a kiváló kis programra.
Mivel nem kellett sehova rohannunk, hiszen már mindent bevásároltunk, amit lehetett előre megfőztünk, vagy aznap estére terveztük, így délután kimentünk.

Ahogy mentünk, fentről rálátni az outlet parkolójára és megdöbbenve láttam, hogy legalább annyi autó van, mint Black Friday-kor volt. Mondtam is Csibinek, hogy hazafelé nézzük meg közelebbről az őrületet. 😂 Mondta, hogy nem vagyok normális, tuti nem megyünk arra, nem fog beállni a kocsisorba.

Akkor ezt el is engedtük.

A kilátóba megérkeztünk, be is álltunk - most is nagyon sok autó volt kint, az emberek beülnek a csomagtartójukba, vagy a platóra; nagyon szeretem ezt a helyet, ezt a feelinget.

CLT Overlook - Charlotte, NC

Most sajnos építkezés van, így kicsit olyan kaotikusnak tűnik az egész, a gépek is messze voltak és ami még nagyobb baj, éppen felszálltak, ráadásul a másik irányba.
Mondjuk ettől nem kevésbé lenyűgözőek számunkra. Jöttek sorba, kanyarodtak be egymás után, kisebb-nagyobb repülők. Ahogy elindulnak, az a nagy hang. Nagyon durva.

CLT Overlook - Charlotte, NC

A másik kifutópályára érkeztek a gépek, azt tök jól lehetett látni az útról, ahogy jöttünk. Éppen jött egy tök nagy repülő és ahogy közeledett a leszálláshoz, pont úgy nézett ki, mintha az úton jönne velünk szembe. Nagyon menő volt.
Sajnos annyira bámultam, hogy elfelejtettem fotót készíteni, vagyis csináltam, csak addigra már elillant ez a pillanat. Elbambultam.

Vagy egy órán keresztül néztük és hallgattuk a felszálló gépeket, napoztunk leengedett tetővel, mert nagyon szép idő volt. 14-15 fok volt aznap éppen.

CLT Overlook - Charlotte, NC

És mivel a mi oldalunkról nem akart gép érkezni és meg sem fordult a felszállás rendje, ezért úgy döntöttünk, hogy elindulunk haza.
Ahogy kanyarodtunk ki, nyilvánvalóan a fejünk fölött szállt le egy repülő.
Meggondoltuk magunkat és arra jutottunk, hogy oké, akkor még maradjunk egy kicsit, hátha jön több is. Visszaálltunk az eredeti parkolóhelyünkre és vártuk, hogy akkor hátha jön még abból az irányból is gép.
Jöttek is. Lehetett előre tudni, mert amikor onnan jött gép, akkor a sorban álló felszálló gépek nem kanyarodtak még rá a kifutópályára.
Ez fontos volt, mert a fák takarásából érkező repülőt nem láttuk, maximum csak hallottuk és mire észbekaptunk addigra már ott is volt.

CLT Overlook - Charlotte, NC

Így még elcsíptünk néhány gépet és kicsit több mint két órát voltunk összesen a kilátóban.
Ez mindig jó program, szeretjük nagyon.
És nagyon várjuk, hogy elkészüljön az új! A látványtervek alapján szuper lesz. Végre lesz mosdó is és játszótér a gyerekeknek, padok meg minden.
Örülünk neki, hogy nem az van, hogy elvették a város lakóitól a helyet és ígérgetnek, de nem lesz belőle semmi, hanem minden jel arra utal, hogy kapunk helyette egy még szuperebb helyet. Tényleg nagyon népszerű, szóval gondolom, nem merték/akarták elvenni az emberektől végleg!

Elindultunk haza. Itt még tök jó szokott lenni, mikor közvetlenül a fejünk felett szállnak el a gépek. De most azt hiszem, pont nem jött így repülő.

CLT Overlook - Charlotte, NC

Az outletnek a túloldala felől érkeztünk, csak mondtam Csibinek, hogy álljunk már meg és készítsünk erről egy fotót, mert ez nagyon durva.

A sarkon álló szálloda extra parkolójában álltunk le, ahol komolyan mondom nektek, hogy max 2-3 autó szokott állni (gyakran sétálunk arra, ezért tudjuk), most fullon volt!!!

Outlet - Charlotte, NC

Mi még pont le tudtunk parkolni, felsétáltunk az út szélére, ahonnan tök jól rá lehet látni az egész parkolóra és ismét nem hittünk a szemünknek, hogy december 23-án ez van. Mi már örültünk, hogy sehova nem kell mennünk vásárolni. Biztos, hogy semmi pénzért nem mentünk volna be!

Outlet - Charlotte, NC

Aztán láttam egy videót, hogy 24-én is pontosan ugyanez volt. Az interjúalany srác mondta, hogy ő nagyon örül, hogy nem ő az egyetlen, aki utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi vásárlást és hogy mennyire jó karácsonyi feelingje van ennek a dolognak, hogy ennyi ember keresgéli ott az ajándékokat.
Hmm… Érdekes! (Éljen a szeretet ünnepe!)

A vicc kedvéért 25-én (itt hivatalosan csak az a Karácsony) is kimentünk sétálni és mivel tudtuk, hogy aznap zárva az outlet, ezért csináltunk az üres parkolóról is egy fotót. Csak úgy a kontraszt kedvéért!

Outlet - Charlotte, NC

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő