Új ismeretségek

Sy @ 2023-12-31 | 2 perc |

Nemrégiben elugrottunk Csibivel a boltba. Az egyik sorban láttam valami akciós dolgot és mondtam neki, hogy nézd, ez most akciós.

Ott állt egy lány, aki a termékeket nézegette, de egy villanásnyi időre láttam, ahogy felkapta a fejét és Csibi is mondta később, hogy olyan "fura" volt neki a szitu.
Aztán persze hozzánk is szólt, hogy jól hallotta-e, hogy magyarul beszélünk?! Így ismertük meg Ildikót és a férjét, Balázst! Később voltunk együtt reggelizni is, ahol órákig beszélgettünk és kiderült, hogy elég hasonló az értékrendünk is, szóval remélhetőleg gyakrabban fogunk majd a jövőben velük találkozni és barátkozni.

Ezen kívül pedig szeretném azt is megosztani Veletek, hogy a blogunknak köszönhetően is egyre több ismerősre, idővel pedig remélhetőleg barátokra is szert teszünk!
Nagyon sok levelet kaptunk az utóbbi időben több olvasónktól. Minden visszajelzésnek nagyon örülünk és nagyon jólesik mindig, ha írtok! Kapunk egy csomó kérdést és nagyon sokszor szimplán csak azt, hogy szeretitek a blogunkat és hogy a tudtunk nélkül is rengeteget segítettünk már egy-egy utazás megszervezésében vagy egy konkrét program kiválasztásában is.
Hálásan köszönjük ezeket a pozitív visszajelzéseket, nagyon sokat jelentenek nekünk!

Egy-két konkrét történetet is kiemelnék:
Még idén márciusban kaptunk egy levelet Esztitől és Ádámtól, akik munkalehetőséget kaptak a cégüknél és egy időre Amerikába költöztek. Éppen Charlotte-ba.
Ők így találtak a blogunkra, aztán elkezdtünk levelezni, mert volt néhány kérdésük a költözésükhöz kapcsolódóan, most pedig konkrétan szomszédok vagyunk. Ugyanis Esztiék a mellettünk lévő lakóparkba költöztek. A levelezésünk során már kiderült, hogy ugyanezen a környéken keresnek lakást, de az azért meglepetés volt, hogy tényleg nagyjából szomszédok lettünk. Konkrétan most így télen átlátunk egymáshoz. 🙂 Nagyon kicsi ez a világ.
Szeptemberben költöztek ide, velük is voltunk együtt vacsorázni egy közeli étteremben, ahol órákig beszélgettünk, voltunk már náluk is és fordítva, sőt még egy karácsonyi programra is elmentünk már közösen. Mindezt a blognak köszönhetően.

De szívesen megemlíteném Csabit is, akitől már többször is kaptunk levelet. Ő is nagyon szereti a blogunkat és épp nemrég írt újra, hogy végre eljutottak Amerikába a feleségével és egy csomó mindenben a mi posztjaink inspirálták a választott programjaikat!
Annyira jó érzés ezeket olvasni!!
Talán nem is tudjátok, hogy mennyire!

És már az instagram oldalunknak is köszönhetek egy új ismeretséget, idővel remélem barátságot. Ő pedig Fanni.
Fanni is olvassa a blogunkat, így kezdett követni az Instán, ahol egyszer csak levelezni kezdtünk és azóta is ismerkedünk és nagyon egy hullámhosszon vagyunk!

Az összes többi levélért is hálásak vagyunk és tényleg köszönjük a sok pozitív véleményt, visszajelzést! Amikor ezt az egészet elkezdtük csinálni, nem is számítottunk rá, hogy ez lesz belőle, az meg extra jó, ha még barátságok vagy új ismeretségek is születnek belőle!

A munka mellett sajnos nem tudunk annyit foglalkozni ezzel az egésszel, amennyit szeretnénk, de igyekszünk kihozni magunkból, amit csak tudunk!

Írjatok bátran, bármelyik platformon, ha van konkrét kérdésetek, vagy olvasnátok valamiről, amiről még nem volt szó a blogon, mindenkinek válaszolunk.


Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő