Felhők útja

Sy @ 2022-12-04 | 1 perc |

Nemrég egy poszt végén említettem, hogy most már az Instagramon (@WayOfClouds) is megtaláltok minket.

A way of clouds vagyis a “felhők útja” név nagyon személyes élményből ered.
Csibi és én lassan 23 éve ismerjük egymást és nagyon sok minden történt velünk / köztünk, mire egy pár lettünk (lassan 10 éve vagyunk együtt).
Gimi után két évig egy idegenforgalmi suliba jártunk, ott ismertük meg egymást. Csibi mindig azt mondja, hogy meg kéne írni a sztorinkat, tuti bestseller lenne… 😄
Egyébként tényleg! De mivel sajnos egyikünk sincs írói vénával megáldva, ezért erre valószínűleg nem fog sor kerülni. Ha megírnánk, akkor viszont tutira ez lenne a címe!
Ezért választottuk az instagram profilunknak ezt a nevet! 😀
Most már ezt is tudjátok!

Ha van kedvetek, kövessetek minket ott is!
Továbbra is úgy gondoljuk, hogy ez a(z immár) 3 felület maximálisan kiegészíti egymást. A blogon vannak a sztorik és rengeteg fotó, a YouTube csatornánkon a kapcsolódó kis videók és az instán pedig minden más. Annak ellenére, hogy még nincs túl sok feliratkozónk, a videókat legalább sokan nézik! 😀 Szuper lenne, ha Ti is feliratkoznátok!

Azt pedig bátran írjátok meg, hogy miről látnátok szívesen posztokat az instán! Mi minden legyen? Kaják, bolti kínálat, még több helyszín, hétköznapibb dolgok?
Örömmel látjuk az ötleteiteket vagy bármit, amire kíváncsiak vagytok a nagy Amerikából! → hello@amerikabajottunk.hu
Tartsatok velünk ott is!

PS: Az utóbbi időben kicsit behavazódtunk a munkával és minden mással, ezért volt mostanában kevesebb poszt! De azért van még idénre egy-két karácsonyos programunk, meg félkész posztok is, szóval jövünk még újabb tartalmakkal minden fronton!

Zakynthos - Greece

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő