Olive Garden

Sy @ 2023-02-26 | 1 perc |

Az Olive Garden egy amerikai étteremlánc, mely amerikai-olasz ételeket kínál. 1982-ben alapították Orlandoban, mára azonban több mint 850 étteremmel rendelkezik az USA-ban és Kanadában, de ezen kívül több más országban is jelen van már világszerte.
Éves forgalma 4,1 billió USD.

Olive Garden - San Diego, CA (51165363600)
San Diego, CA

Itt már sokszor ettünk, mindig találni valami jó kaját. Elsősorban tészta, steak és saláta a fő választék.
Sok étteremben hoznak kis szeletelt francia kenyeret egy kis vajjal, itt azonban fokhagymás stanglit kapsz. Ezenkívül a főételekhez saláta is jár, ami azt jelenti, hogy egy óriási tál salátát hoznak ki még a rendelésed előtt (előfordul, hogy levest is lehet választani). Mi általában addigra jól is lakunk ezekkel, mire az ételt kihozzák.
Így aztán nagyon sok esetben eszünk belőle valamennyit és a többit becsomagoltatjuk, mert nem tudjuk megenni. (Mondjuk a méretek az összes étteremben így vannak.) Az üdítőket - mint a legtöbb étteremben - újratöltik, ha megissza az ember.
Ez egyébként egy átlagos árfekvésű étterem, szóval nem egy tipikus papírtányéros. Itt már rendes felszolgálás van és azt vettük észre, hogy ezek mindig óriási éttermek és az esetek többségében telt ház van.

Olive Garden - Asheville, NC (51152472520)
Asheville, NC

Ebben az étteremben a fizetés amúgy asztali terminálon keresztül is történhet. De másra is alkalmas, például vannak rajta egyszerű játékok, viszont vigyázni kell, mert ha csak meg akarod nézni, már akkor is a számlához íródik, mert úgy veszik, hogy játszani akarsz vele. Szóval okosan kell nyomkodni, de az a legokosabb, ha egyáltalán nem nyomkodja az ember… 😄 Nyilván pórul jártunk, azért vagyunk már ilyen okosak… 😄

De amúgy meg tök jó, hogy már ilyen modern cuccok vannak.

Hamarosan itt a közvetlen közelünkben (ez azt jelenti, hogy akár gyalogosan is megközelíthető lesz… 😄) is nyílik egy, legalábbis ez van kiírva, hogy egy Steakhouse és egy Olive Garden épül.
Alig várjuk!

Cake - Olive Garden - Atlanta, GA (51131472600)
Atlanta, GA

Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő