Irány Michigan!

Sy @ 2022-08-01 | 1 perc |

Erre az évre sok tervet szőttünk, a következő most esedékes.
Az egyik kedves tanítványom korábban élt egy darabig az USA-ban és amikor megmutatta a fotóit (már jóval korábban), akkor eldöntöttem, hogy ide mi is el fogunk utazni. Így aztán a mostani utunk Michigan államba vezet. Traverse City a kiindulópont, de nagyon sok látnivalót terveztünk be magunknak!

Július 31-től egy hetet töltünk itt.
Gyakran nézegettük a repjegyeket, de az időpontokkal kellett egy kicsit variálnunk. Traverse City-be egyébként átszállással lehet Charlotte-ból eljutni. Chicago vagy Detroit jöhet szóba leginkább. Először Traverse City-ig akartunk repülni, de aztán úgy találtunk kedvezőbb árú repülőjegyet, hogy Detroitban szállunk le és onnan autóval megyünk majd tovább. Ami nem is baj, hiszen útközben is van mit megnézni!

A jegy ezúttal 296 USD / fő volt. Az először lemondott kaliforniai repülőjegy árából nekem még maradt 253 USD, ezért az én jegyem ezúttal mindössze 43 USD-be került így.

És egy újabb tapasztalás: most tudtunk egymás mellett ingyen helyet foglalni a gépen.
Az lehet, hogy minél közelebb az utazás időpontja, addigra hamar elfogynak az ingyenesen kiválasztható helyek és csak a fizetősek maradnak. Most legalábbis ezt figyeltük meg.
Szóval a repjegy, szállás, autó lefoglalva. Update: hiába volt egymás mellé foglalt jegyünk, NEM ültünk egymás mellett. De erről majd később!

Jövünk majd a részletekkel, tartsatok velünk Michigan-be is! Az első napunk alapján szerintünk szuper lesz!

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő