Második hajókázós nap

Sy @ 2023-06-18 | 3 perc |

05/25/2023

Erre a napra aztán Csibi egy “csomó” programot kitalált. Először is volt egy előadás a jövőbeli hajózási nyaralásokról (Future Cruise Vacations) - Két új bakancslistás úticéllal bővül a Celebrity kínálata! Ecuador és a Galapagos szigetek valamint Peru és a Machu Picchu. Hát ez mindkettő bakancslistás nálunk is egyébként.
Erről volt egy előadás, hogy is fog kinézni ez a hajóút - elég kombinált, mert ugye a Galapagos-szigetek amúgy sem a tömegturizmus színhelye (szerencsére) és ide is csak korlátozott számú utasokat vihet majd a társaság, sokkal kisebb hajókkal. Meg attól is kombinált, hogy adott esetben A-ból B-be nem a hajó visz majd, hanem repülős utak is vannak benne. Nagyon izgalmasan hangzik, de mondjuk az árát még nem mertük megnézni!

Celebrity Equinox

Ezt követően a fitneszteremben is volt egy előadás az egészséges életmódról, ezt is meghallgattuk. Általános, de mégsem annyira egyértelmű dolgokról meséltek. Egy dél-afrikai srác tartotta az előadást, amolyan edző és coach egy személyben. A végén persze lehetett extra pénzért külön konzultációt is kérni. Ennek az ára 99 USD volt / fő, viszont az volt benne az akció, hogy ha mindketten mentek mondjuk, akkor is “csak” 99 USD. A személyes konzultáció esetén egy testösszetétel-elemző készülék pontos adatokat ad a tested állapotáról, majd a coach ezt kielemzi veled és persze további jó pénzért termékeket kínál.

Celebrity Equinox

Csibi szerette volna, ha kipróbáljuk ezt, én azt gondoltam, hogy a végén csak pénzlehúzásról fog szólni és úgyis ugyanaz fog kijönni eredménynek, amire számítunk (az előadás alapján).
Tanakodtunk vagy 10 percig, hogy mi legyen, mert én nem akartam, ő meg igen, aztán végül kértünk időpontot. Délután 5-re kellett visszamennünk.
Az elemző eszköz természetesen azt az eredményt adta, amit már amúgy is tudtunk. Csibi tökéletes, nekem meg fogynom kell. Röviden ez a lényeg! Végig arra ment az egész - már az előadásnál is, hogy egy csomó mérgező dolgot fogyasztunk, és ezért a méregtelenítés a legfontosabb dolog, amit önmagunkért tehetünk. Az egészséges ételeknél és a tesmozgásnál is fontosabb a méregtelenítés.

Celebrity Equinox

Azt mondta a fickó, hogy általában az a fő probléma, hogy az emberek teste inkább savas mint lúgos és ezért fontos a tisztítás (ami 9 hónapig is eltarthat, hogy tényleg hatásos legyen).
Rögtön megpróbált 1300 USD/fő áron termékekkel meggyőzni minket… De egyrészt haza se tudtuk volna hozni, másrészt pedig nem fogunk ész nélkül semmit se megvenni.
Mondtuk, hogy ezt most mi nem tudjuk / akarjuk eldönteni, és hogy lehet-e online venni a termékeket, ha majd úgy döntünk. Persze jött megint, hogy legkésőbb másnap (utolsó nap) döntsük el és ha kérjük a termékeket, akkor összeállít mellé egy kaja és mozgás iránytűt is.

Celebrity Equinox

Másnap sem kértük…
De az érdekesség kedvéért mesélem, hogy Csibi azóta már vett egy pH értéket mutató kis vmit és ez alapján egyikünk sincs a savas tartományban…
Szóval a franc se tudja már mikor mivel akarják az embert megvezetni, vagy mit is kéne pontosan tennünk az egészségünk érdekében!

De mindegy, tanulságos volt.

Celebrity Equinox

Ez az este volt a kiöltözős este, de ahogy már mondtam, ezen a hajón ezt nem kell annyira komolyan venni, szóval itt most nem láttunk nagyon durva estélyi ruhákat…

Megvacsoráztunk, aztán kigondoltuk, hol nem jártunk még, mit kéne még csinálni. Volt lent élőzene, kicsit hallgattuk azt, aztán mondta Csibi, hogy fent a 15-en Silent Disco van. Rájöttünk, hogy még diszkóban nem is voltunk együtt, silent disco-ban pedig én még sosem voltam. Sajnos ekkor már fájt a torkom, meg a gyomrommal is volt valami, így nem táncoltunk valami sokat, de mindenképpen nagyon jó volt a hangulat. 3 féle zene szólt egyszerre és nagyon vicces volt, amikor levetted a fülest és az emberek énekelték teli torokból, ami éppen a fülükben szólt…
Nagyon szórakoztató volt!

Celebrity Equinox

Amikor a silent disco-nak vége lett, akkor sima diszkóként még folytatódott az este, de mi akkor már elindultunk a szobánk felé. Már fentről is láttuk, hogy óriási villámok vannak, még a szobánkból is csomó ideig fotóztuk a villámokat. Szerencsére a hajó nem volt viharban, csak látszódott a tengeren körbe, hogy merre mennyire villámlik.

A nagyobbik baj az volt, hogy másnap reggel kikötöttünk és erre a napra totálisan fürdőzős programunk volt befizetve.

Thunderstorm - Celebrity Equinox

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő