Mérföldkő

Sy @ 2023-06-27 | 2 perc |

Egy örömteli dolgot szeretnénk megosztani Veletek, meg néhány más gondolatot is.

Mint bizonyára sokan tudjátok, van egy YouTube csatornánk is. Ami nem annyira örömteli rész, hogy sajnos viszonylag kevés feliratkozónk van.
Ha azt nézem, hogy hány felhasználója van a YouTube-nak és néha tök értelmetlen csatornáknak is rengeteg feliratkozója van, akkor úgy érzem, hogy a miénknek méltatlanul kevés.
Nyilván mindenkit más érdekel és ami számomra unalmas, az másoknak szórakoztató, szóval engem nem az bánt, hogy másoknak sok van, hanem, hogy nekünk miért ilyen kevés.
Ha csak a blogunk olvasói mind feliratkoznának, már sokkal többnek kellene lennie.
Nem kerül semmibe, csak egy gombnyomás, nekünk viszont tök sokat jelentene. Ráadásul nagyon sok munkánk van ebben is.

Tény, hogy nem beszélünk és szerepelünk (még) ezekben a videókban, de ennek is van oka. Igazából egyikünk sem annyira szeret “szerepelni”, (habár mindkettőnknek idegenvezetői végzettsége is van. Haha…) Másrészt pedig az is egy nagy dilemma számunkra, hogy ha beszélünk a videókban, akkor azt milyen nyelven tegyük majd. Szándékunkban áll ilyen videókat is készíteni, mert nagyon sok ötletünk és témánk is van és most abban maradtunk, hogy első körben magyarul csináljuk majd. Ami viszont ebben is nehézség, hogy ez még több munkát jelent és a napi munkánk mellett nagyon nehéz plusz időt találni. Csináljuk a blogot magyarul + 3 másik nyelven, a videókat és az instát is és ez is mind rengeteg idővel és munkával jár. Na de majd megoldódik ez is valahogy! 😀

Egyébként szerintünk a bloggal kombinálva kifejezetten jók a kis videóink. Ha valaki elolvassa a sztorit és megnézi a videót, már szinte olyan, mintha velünk kirándult volna! 😀
Na de sebaj! Nagyon szeretnénk majd ebben is fejlődni és több feliratkozót szerezni a jövőben. (Mondjuk az önmarkitenget azt hiszem még gyakorolnunk kell! 😄)

Viszont úgy volt, hogy egy örömteli hírt szeretnénk megosztani, ami egyben mérföldkő is számunkra: az egyik videónk kifejezetten népszerű! A new yorki Summit One Vanderbilt-ben készült videónk ugyanis pár nappal ezelőtt átlépte az 5000-es megtekintést. Azóta már 5400 felett járunk, szóval ez - számunkra - óriási dolog!
Köszi Mindenkinek, aki már megnézte vagy majd megnézi. 🙏🏻
Szerintünk is nagyon jól sikerült videó. (Persze nyilván az is sokat számít, hogy New York nagyon népszerű önmagában is!)
De én most nem akarom kisebbíteni az örömünket! Nagyon örülünk ennek!

Kukkantsatok bele Ti is és ha fel is iratkoztok hálásan köszönjük!!

Aki pedig már korábban feliratkozott annak puszi és ölelés! XOXO


Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő