Váratlan fordulat

Sy @ 2022-06-24 | 2 perc |

6/13/2022

Ma már hétfő van, én is dolgoztam ma valamennyit, és remélhetőleg Csibi is ténylegesen időben jön majd haza a munkából. De mára szerintem nincs semmi extra program. Lehet lemegyünk mosni egyet. Jó, hogy a szállodákban van mosoda. (Általában 2 USD a mosás és másik 2 USD a szárítás. Plusz a mosószer.)

6/17/2022

Na időközben péntek lett. A héten nem volt semmi extra a munkán kívül.
Hacsak nem az, hogy utánam Csibi is lebetegedett. Csütörtökre konkrétan lázas lett, szóval már dolgozni sem tudott bemenni. Őt nagyon leveri a lábáról a láz, szóval eléggé aggódtam miatta. Teljesen egyértelműen a légkondi és a jeges italok (tudjátok: jégkocka és légkondi) miatt a 40 fokban is sikerült megbetegednünk.
Biztos vagyok abban, hogy a nagyon sok munka (az utóbbi időben mindketten nagyon sokat dolgoztunk) is rátett egy lapáttal, hogy már ki is voltunk merülve.
Itt külön hangsúlyozom, hogy aki először látogat az USA-ba az készüljön pulcsival, mert a légkondi tényleg nagyon brutális! Mi egyszerűen nem igy szocializálódtunk, szóval gyorsan ki is ütött minket.
Csibi lázát sikerült levinnünk, most már szimplán csak náthásak vagyunk. Ami kellemetlen, de jobb, mintha felkelni sem tudnánk.
Na szóval így jött el a péntek, amikor délelőtt még dolgoztunk kicsit, délutántól viszont hivatalosan is szabadságon vagyunk.

Redlands, CA

A megfázás miatt nagyon kellett gondolkodnunk, hogy mit tegyünk. Komolyan elgondolkodtunk azon is, hogy hazautazzunk. De ez azért nem hangzott annyira vonzó tervnek. Ha már az ember Kaliforniában van, ugyebár. Szóval maradunk! Egyébként semmilyen konkrét tervünk nem volt a nyaralásra vonatkozóan.
Mindenféle ötlet szóba jött: Palm Springs, Las Vegas, Pasadena, Universal Studios Hollywood, San Clemente és San Diego. Ez utóbbi két helyen 2020-ban jártunk már, de nagyon mély benyomást tettek ránk. Annyira, hogy akár vissza is mentünk volna.
Szóval semmi sem volt eldöntve.

Csütörtök estére azonban már nagyjából kitisztult a kép:
Palm Springs jó lett volna előző hétvégén, ha Csibi nem dolgozik olyan sokáig, ugyanis Redlands-től kb. 1 órányira található.

Las Vegas csábító is meg nem is. 3,5 órányira van Redlandstől. Szóval éppenséggel belefért volna. De mivel Palm Springs csábítóbb volt, ezért Las Vegast meghagyjuk külön programnak, majd ha lesz egy kedvező árú repülőjegy.

Redlands, CA

Legalább ez eldőlt.
Universal Studios szintén többnapos program is lehet, ezért ezt is elengedtük.

Legutóbb télen jártunk Kaliforniában. Most így nyáron ekkora hőségben viszont brutális. Mi szeretünk bóklászni mindenfelé, de ez a perzselő napsütés nagyon durva. (Egyébként jelen pillanatban az USA nagy részén óriási hőhullám tombol. Charlotte-ban is 38-40 fok van ezekben a napokban. Szóval otthon sem lenne könnyebb. (Csak legalább a légkondit mi kezeljük. 😄)
Ezt csak azért mondom, mert ugye ilyen óriási hőségben órákig császkálni nagyon megterhelő. Egyik nap kimentem a szállodából, hogy legalább egy kört menjek. Majdnem meggyulladtam, pedig én tényleg szeretem, ha meleg van.

Redlands, CA

Ez eléggé behatárolja a programokat is, vagy legalábbis a mi kapacitásunkat.
Hamarosan folytatjuk akkor a nyaralással. Tartsatok velünk!

Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő