Best Western

Sy @ 2023-11-25 | 2 perc |

A Best Western szálloda azért is emlékezetes számunkra, mert amikor legelőször jártunk Amerikában, még csak turistaként, akkor a legelső szálloda is Best Western volt, ahol megszálltunk, a floridai Fort Lauderdale-ben.

Best Western - Fort Lauderdale, FL

A Best Western International Inc. a Best Western Hotels & Resorts márka tulajdonosa, mely világszerte több mint 4700 szállodával rendelkezik. Franchise alapon működik. Központja Arizonában, Phoenixben van. 1946-ban alapították és Észak-Amerikában több mint 2000 szállodája van.
Három típusa van 2011 óta: Best Western, Best Western Plus és Best Western Premier.
A neve onnan ered, hogy a lánc eredeti üzemeltetőinek többsége az USA-ban, a Mississippi folyótól nyugatra volt. A folyótól nyugatra a Best Eastern névvel próbálkoztak egy ideig, de aztán 1967 után minden szálloda a Best Western nevet és a korábbi logóban szereplő arany koronát kapta. Ezt a logót 1964-ben vezették be, 1996-ban kék-sárga színű logóra cserélték. 2015-től pedig teljesen új logóval rendelkezik. (A korona például teljesen eltűnt.)

Mi azért szeretjük ezt a szállodát, mert szerintünk még a megfizethető kategóriába tartozik, a szobák általában kényelmes méretűek (itt is az volt, kifejezetten tágasnak tűnt).

Best Western - Manchaster, NH

A reggeli benne van az árban és eddig még a parkolásért sem kellett fizetni.
Elég sok helyen jártunk már Best Western-ben: Fort Lauderdale, Miami, Goleta (Kalifornia), Torrance (Kalifornia), Palm Springs (Kalifornia), Manchester (New Hampshire), amit most így fel tudok hirtelen idézni.
Torrance-ban egy elég modern verzióban szálltunk meg, ahol a reggelit mai napig emlegetem, mert ilyen finom joghurtot meggyes öntettel még sehol sem ettem! 😄 A szobák pedig tök modernek.

Best Western - Torrance, CA

Gofri is mindig van. Itt azért különösen jó, mert szokott lenni hozzá valamilyen gyümölcs, vagy kompótféle, meg hab is, nem csak a juharszirup.

Best Western - Fort Lauderdale, FL

A többi szálloda nem kifejezetten modern, most legutóbb pont egy olyan “régimódinak tűnő” külsejűben voltunk, de teljesen rendben volt mindig mindenhol.
Ár-érték arányban abszolút jó szálloda. Úgyhogy aki esetleg bizonytalan szállásfoglaláskor, nézzen rá a Best Western szállodákra is. (Persze, aki luxit akar, az ne! 😄)

🌐 bestwestern.com


Iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra és kövessetek minket az Instagramon is!

előző következő